اخبار دانشکده فنی و مهندسی - روند ارائه درخواست دانشجویان متقاضی بازگشت به تحصیل (بدلیل سه ترم مشروطی غیر مجاز، عدم مراجعه) و افزایش سنوات

قابل توجه دانشجویان گرامی:

دانشجویان متقاضی بازگشت به تحصیل به دلیل (اخراجی و عدم مراجعه و ...) و افزایش سنوات برای نیمسال یازدهم و دوازدهم و ... می بایست ابتدا از طریق پورتال (فرم های درخواست/ درخواست بازگشت به تحصیل) فرم مربوطه را تکمیل و ارجاع نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان موظفند علاوه بر مراحل فوق به صورت همزمان در سامانه سجاد ثبت نام نمایند. درخواست هایی که در سامانه سجاد ثبت نشده باشد قابل بررسی در کمیسیون موارد خاص نمی باشد.

همچنین دانشجویانی که شرایط فوق شامل حال ایشان می باشد، می بایست فرم انتخاب واحد با تاخیر را از کارشناس آموزش دانشکده دریافت و تکمیل نمایند، و در صورت موافقت کمیسیون موارد خاص با ادامه تحصیل،با ارائه فرم مربوطه جهت انتخاب واحد به آموزش دانشکده مراجعه نمایند.

مسئولیت عدم ارسال فرم های مذکور به عهده شخص دانشجو می باشد.