اخبار دانشگاه - همایش استکبار ستیزی با حضور فرماندهان ارشد مقاومت فلسطین در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همایش استکبارستیزی با سخنرانی دکتر خالد القدومی نماینده جنبش حماس در جمهوری اسلامی و ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جمهوری اسلامی ایران در سالن همایش های شهیدآخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد. در این همایش ناصر ابوشریف گفت: بزرگترین هدیه دین به انسان هدایت است و این هدایت در قران کاملا واضح و شفاف آمده است. قرآن منبع هدایت است و همین منبع هدایت یهود را به کرات دشمن مسلمانان معرفی می کند. پس هر مسلمانی با استناد به قرآن کریم دشمنی یهودیان را با مسلمانان قبول می کند.وی افزود: امروز اسرائیل فقط دشمن فلسطین نیست، بلکه می خواهد کل کشورهای منطقه را ازبین ببرد تا خودش سرآمد منطقه باشد.ایران، فلسطین، ترکیه و ... باید از بین بروند تا اسرائیل در سلطه طلبی خود موفق باشد. البته در این نقشه که با کمک کشورهای غربی طراحی شده است باید اسرائیل قدرت منطقه باشد تا راه نفوذ را برای آمریکا و اسرائیل باز کند.نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جمهوری اسلامی ایران گفت: در پستی یهودی ها همین بس که نتانیاهو در جلسه ای گفته است که با اجرای برنامه های مختلف جاسوسی در کشورهای منطقه، اسرائیل به یک ابرقدرت تبدیل می شود.ناصر ابوشریف گفت: به هرقیمتی که شده است، نمی گذاریم هشت میلیون یهودی بر عرب ها و ایرانی ها حکومت کنند. پس منطقی است که کشورهای منطقه باید با هم همکاری و اتحاد داشته باشند.اگر ایران به جنبش حماس کمک می کند، یکی از منفعت هایش حفظ امنیت ایران است.وی افزود: چرا هیچ کس نباید در دنیا اسرائیل را مورد بازخواست قرار دهد.همه می دانیم که عامل اختلال در توافقات هسته ای ایران و برجام اسرائیل است. ایران انرژی صلح آمیز هسته ای دارد و به خاطر این موضوع بسیار تحت فشار است. اما اسرائیل با وجود داشتن راکتورهای مخفی که خارج از قوانین هسته ای است، نباید مورد بازخواست قرار گیرد.دکتر خالد القدومی گفت: امروز وظیفه کشورهای مسلمان تبیین است. طی تحقیقی که در بین جوانان آلمان صورت گرفته است با طرح این سوال که اصلی ترین تهدید امنیتی برای کشورهای دنیا کیست، 70 درصد جوانان، اسرائیل را اصلی ترین تهدید در دنیا دانسته اند.وی افزود: با جنایت هایی که اسرائیل داشته است، همه مردم چهره پلید اسرائیل را شناخته اند. به حدی که در نیویورک همایش ضد اسرائیلی برگزار می کنند که چرا پول مردم نیویورک باید صرف سلطه طلبی اسرائیل شود. خالد القدومی بیان کرد: چرا باید آقای دوگاری قاضی حقوق بشر به خاطر اینکه هیچ کس اجازه نمی داد اسرائیل را به خاطر جنایت هایی که انجام داده است مورد بازخواست قرار دهد،از کارش استعفا دهد. پس امروز اتحاد بین کشورهای اسلامی در مقابل استکبار از واجبات است.