اخبار دانشگاه - مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی قم از تدوین آیین نامه جدید پژوهشی خبر داد

مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی قم از تدوین آیین نامه جدید پژوهشی خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : طی برگزاری نشستی اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی قم با ظرفیت های شرکت دانش بنیان فخرا جهت همکاری های پژوهشی آشنا شدند.
در این نشست دکتر زیانی مدیر پژوهش دانشگاه از تدوین آیین نامه تشویق غیر مقالات خبر داد و افزود: در حال تدوین آیین نامه ای هستیم که از چاپ کتاب، تاسیس شرکت های دانش بنیان و حتی مشاوره و منتورینگ طرح های پژوهشی حمایت کنیم.
در ادامه مهندس قائمیان مدیر عامل شرکت فخرا در خصوص نحوه همکاری مرکز نوآوری بتای دانشگاه صنعتی قم با شرکت دانش بنیان فخرا توضیحاتی را ارائه کرد.
وی در خصوص ماموریت زیست بوم فناوری این شرکت، دوره های مهارت افزایی ویژه دانشجویان، عقد قراردادهای پژوهشی و... توضیحاتی را بیان کرد.