اخبار دانشگاه - جشنواره ورزشی دانشجویی به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد

جشنواره ورزشی دانشجویی به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : جشنواره ورزشی دانشجویی در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.این دوره از مسابقات در سه رشته پرتاب دارت، فوتبال دستی و داژبال(وسطی) ویژه خواهران تنیس روی میز و ضربات پنالتی ویژه برادران برگزار شد.در پایان در رشته دارت خواهران سارا پور امینی ،مائده فتح الهی و صنم اصغری به ترتیب مقام های اول تا سوم را بدست آوردند. همچنین در رشته فوتبال دستی تیم خانم ها الا گلشنی و کوثر اکبری به قهرمانی این مسابقات دست یافتند.در رشته داژبال تیم خانم ها فاطمه سجادی ، فاطمه سادات برقعی، صبا صادقی و صنم اصغری به قهرمانی این مسابقات دست یافتند.در مسابقات برادران در رشته تنیس روی میز طاها پوراحمد به عنوان قهرمان این رشته شناخته شد.همچنین در رشته ضربات پنالتی تیم رضا صادقی مهدی بختیاری و علیرضا عظیمی به عنوان قهرمانی این مسابقات دست یافتند.