اخبار امور دانشجویی - خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صنعتی قم آماده پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی جدید می باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : خوابگاه های دانشجویی شهید حججی، آزادگان و فرهنگ آماده پذیرش دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در سال تحصیلی جدید می باشد.
طی برنامه ریزی های صورت گرفته کلیه ی خوابگاه ها در تعطیلات تابستان تجهیز و بهسازی شدند. رنگ آمیزی دیوارها،  تعویض موکت ها، تفکیک سالن مطالعه از اتاق تلویزیون، تأسیس سالن ورزشی، اتاق مشاوره و سلامت، توسعه شبکه بی سیم همراه با نصب آنتن ها ی پیشرفته و افزایش باند اینترنت به از جمله فعالیت های صورت گرفته در خوابگاه های دانشجویی جهت رفاه حال دانشجویان در آغاز سال تحصیلی جدید بوده است.

همچنین به منظور افزایش ظرفیت خوابگاه های دانشجویان، خوابگاه آزادگان واقع درمیدان آزادگان به مجموعه خوابگاه های دانشگاه صنعتی قم اضافه شده است. این خوابگاه با پنج طبقه و 121 اتاق آماده اسکان 150 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی قم می باشد.
طی تدابیر و بازدیدهای میدانی دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم و دکتر کفایتمند غیور مشاورعالی ریاست دانشگاه از خوابگاه های دانشجویی، مراحل آماده سازی خوابگاه ها جهت اسکان دانشجویان در سال تحصیلی جدید انجام شده است.

شایان ذکر است در حال حاضر ظرفیت خوابگاه های دانشجویی خواهران و برادران دانشگاه صنعتی قم به ترتیب 250 و 376 نفر می باشد که با  اضافه شدن خوابگاه آزادگان ظرفیت خوابگاه های این دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش 30 درصدی داشته است.