اخبار امور دانشجویی - برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان

برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی عضویت در شورای صنفی
دانشجویان واجد شرایط می‌توانند در صورت تمایل به عضویت ، از تاریخ 97/09/14 لغایت 97/09/19با مراجعه به اداره خوابگاه برادران نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام نمایند . شایان ذکر است اسامی افراد تایید شده پس از بررسی اعلام خواهد شد.
شرایط عمومی داوطلبان عضویت به شرح زیر است:
1- اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی (تکمیل فرم داوطلبی)
2- اشتغال به تحصیل تمام وقت در موسسه محل فعالیت در یکی از مقاطع کارشناسی پیوسته،کارشناسی ارشد و دکترا و گذراندن یک نیمسال برای دانشجویان کارشناسی.
3- نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی.
4- رعایت شئون دانشجویی و اخلاقی.
5- رعایت مفاد آیین نامه و شیوه نامه شورای صنفی دانشجویان.
6- دارا بودن حداقل معدل کل 13 برای دانشجویان کارشناسی و معدل کل 15 برای دانشجویان کارشناسی ارشد.
7- مشروط نبودن نیمسال پیشین و یا نداشتن دو نیمسال مشروطی آموزشی غیر متوالی.
8- عدم عضویت در شورای مرکزی تشکلهای اسلامی دارای مجوز در موسسه.
9- مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد.
تبصره1: دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به موسسه امکان شرکت در انتخابات را دارا می‌باشند.
تبصره2: درصورت هرگونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی، عضویت وی لغو می گردد.