اخبار امور دانشجویی - اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال دوم 99-98

اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال دوم 99-98

زمان ثبت نام وام و تحویل مدارک    98/11/16   لغايت   98/12/03

دانشجویان محترم:

بمنظورثبت نام در سايت صندوق رفاه دانشجويان به آدرس اصلي www.swf.ir و يا در قسمت پورتال دانشجويي سایت صندوق رفاه به نشاني bp.swf.ir مراجعه فرماييد.

گروه اول : دانشجوياني كه براي اولين بار درخواست وام داشته و فاقد پرونده در پورتال دانشجويي صندوق رفاه مي­باشند جهت ثبت نام و ثبت درخواست وام طبق دستورالعمل ذيل اقدام نمايند.

1- مراجعه به سايت صندوق رفاه دانشجويان – پورتال دانشجويي (bp.swf.ir)

2-تشكيل پرونده و تكميل مشخصات شناسنامه­اي و تحصيلي توسط متقاضي.
3-مراجعه به امور دانشجویی دانشگاه (اداره رفاه) و ارائه سند تعهد محضري و شماره حساب بانك تجارت به نام دانشجو و اخذ تاييدیه اموردانشجویی (اداره رفاه) جهت درخواست وام. (لازم به ذكر است ارائه شماره حساب بانک تجارت فقط براي دانشجويان دوره روزانه ضروري مي باشد­).
4-مراجعه به پورتال دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان و درج كدملي در محل نام كاربري و كلمه عبور .
5-درقسمت درخواست وام، وام مورد نظر خود را انتخاب نمائيد . توجه داشته باشيد ثبت درخواست وام ، در صورت تأمین اعتبار و پس از تأييد اداره رفاه دانشجويان دانشگاه قطعي خواهد شد .
6-شايان ذكر است كه مستندات درخواست هر نوع وام مي بايست در تاريخ مقرر به صورت حضوري به اداره اموردانشجویی (اداره رفاه) دانشگاه تحويل گردد.

گروه دوم:  دانشجوياني كه قبلا وام دريافت كرده و در فاز دو اتوماسيون جامع صندوق رفاه دانشجويان داراي پرونده مي­باشند از طريق پورتال دانشجويي صندوق رفاه به نشاني ( bp.swf.ir ) جهت ثبت درخواست وام در مهلت مقرر اقدام نمايند.

تذكرات مهم :

1- مهلت ثبت درخواست وام قابل تمدید نبوده و دانشجويان متقاضي مي بايست در موعد مقرر نسبت به ثبت نام و تشکیل پرونده و ثبت درخواست وام اقدام نمايند.
2- ضروریست سند تعهد محضري با ضامن معتبر (كارمند رسمي یا پيماني دولت) با كپي آخرين حكم كارگزيني و فیش حقوقی ضامن­، و کپی شناسنامه و کارت ملی و کارت دانشجویی، بصورت حضوری به امور دانشجویی (اداره رفاه ) در دانشگاه تحویل گردد.
تبصره: ضمانت بازنشستگان درصورت ارائه آخرين حكم بازنشستگي و گواهي كسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري قابل پذیرش است.
3- تسويه حساب با دانشگاه مقطع قبل و تعيين تكليف بابت پرونده رفاهي متقاضي در سيستم جامع صندوق رفاه دانشجويان توسط اداره رفاه دانشجويان دانشگاه قبل تا پيش از ثبت نام وام الزامي مي باشد .

4- بدیهی است درخواستهای خارج از بازه مذکور قابل بررسی نخواهد بود.

5- دانشجویان متقاضی می توانند جهت تهیه فرم تعهد محضری و فرم پیش نویس گواهی کسر از حقوق جهت ضمانت بازنشستگان ضمن دریافت از وب سایت دانشگاه، به اموردانشجویی در دانشگاه نیز مراجعه نمایند.

6- درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر با اموردانشجویی دانشگاه داخلی 170 (سرکار خانم سوهانیان) تماس حاصل فرمایید.

- دانلود فرم تعهد محضری         - دانلود فرم پیش نویس گواهی کسر از حقوق جهت ضمانت بازنشستگان

جدول زمانبندی تسهیلات نیمسال دوم 99-98 صندوق رفاه دانشجویان

نوع وام

آغاز زمان تشکیل پرونده و ثبت درخواست

پایان زمان تشکیل پرونده و ثبت درخواست

تحصیلی

ویژه دانشجویان روزانه

سایر وامها (ضروری، مسکن، ودیعه مسکن متأهلی، زیارت، ازدواج و... )

98/12/03

1)  وام ضروری درصورت ارائه فاکتور خرید اقلام کمک آموزشی قابل بررسی است.
2) وام زیارت: افرادی که از طریق ستاد عتبات عالیات مشرف می شوند باید نسبت به ارائه معرفی نامه ستاد عتبات دانشگاهیان، فرم تقاضا ممهور به مهر معاونت دانشجویی و ستاد عتبات و ارائه گذرنامه ممهور به مهر خروج از کشور اقدام نمایند. برای دانشجویانی که بصورت آزاد مشرف می شوند، ارائه فرم تقاضای وام عتبات و ارائه گذرنامه ممهور به مهر خروج از کشور الزامی است.

3)  درخواست وام ودیعه مسکن متآهلی درصورت ارائه اجاره نامه با کد رهگیری توسط دانشجویان متأهل قابل بررسی خواهد بود.

وام شهریه (ویژه دانشجویان نوبت دوم)

با تشکر- اموردانشجویی دانشگاه صنعتی قم