اخبار امور دانشجویی - اطلاعیه مهم وام دانشجویان روزانه (تحصیلی و مسکن)

اطلاعیه مهم وام دانشجویان روزانه (تحصیلی و مسکن)

مهلت اعلام درخواست وام  از 19/7/­­90 الی 30­/7/90 می­باشد، ثبت درخواستها درصورت ابلاغ اعتبار از سوی صندوق رفاه دانشجویان خواهد بود.    نکته اول:  اولویت بررسی درخواستها با متقاضیانی است که با مدارک کامل و در تاریخهای مذکور مراجعه نمایند.
نکته دوم:  درخواست دانشجویانی که از ترمهای گذشته نواقصی در مدارک پرونده آنها وجود داشته باشد بررسی نخواهد شد.

اطلاعیه مربوط به وام دانشجویان روزانه نیمسال اول سال جاری مدارک لازم:
  1. تکمیل فرم مشخصات متقاضیان وام مربوط به دانشجویان روزانه
  2. تکمیل فرم درخواست وام
  3. داشتن ضامن کارمند رسمی یا پیمانی (برای دانشجویانی که تا کنون درخواست وام نداشته اند)
  4. افتتاح حساب جوان در بانک تجارت و دریافت شماره حساب (بانک تجارت  شعبه میدان مطهری با کد 15060- ویژه دانشجویانی که تا کنون درخواست وام نداشته­اند)
  5. ارائه سند تعهد محضری (برای دانشجویانی که تا کنون درخواست وام نداشته اند)
  6. ارائه کپی فیش حقوقی و حکم کارگزینی ضامن(برای دانشجویانی که تا کنون درخواست وام نداشته اند)
  7. کپی شناسنامه دانشجو
  8. کپی کارت ملی
  9. کپی کارت دانشجویی (برای دانشجویان جدیدالورود ارائه کپی کارت موقت آنها الزامیست)