اخبار امور دانشجویی - اطلاعیه مربوط به تخصیص خوابگاه در سال تحصیلی 91-90

اطلاعیه مربوط به تخصیص خوابگاه در سال تحصیلی 91-90

اطلاعیه مربوط به تخصیص خوابگاه در سال تحصیلی 91-90 در دانشگاه صنعتی قم
اطلاعیه اول مربوط به پذیرفته شده گان آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سال 90 که مایل به انتخاب رشته های تحصیلی این دانشگاه هستند:
  1. ضمن تبریک به مناسبت موفقیت شما عزیزان در آزمون سراسری سال 1390 بدینوسیله به اطلاع می­رساند به علت محدودیت در فضاهای خوابگاهی تحویل خوابگاه به دانشجویان دختر روزانه در اولویت قرارداشته و درصورت امکان و وجود ظرفیت مازاد به دانشجویان پسر روزانه غیربومی نیز خوابگاه خودگردان تعلق خواهد گرفت. لذا این دانشگاه هیچگونه تعهدی در قبال تخصیص خوابگاه  به کلیه پذیرفته شدگان ندارد.
  2. تخصیص خوابگاه و دیگر امور رفاهی (تغذیه، ایاب و ذهاب و ....) برای دانشجویان شبانه در اولویت نخواهد بود.
  3. تحویل خوابگاه به دانشجویان واجد شرایط پس از تکمیل فرمهای مربوطه و پرداخت هزینه اسکان و ودیعه خوابگاه بر اساس نوع رشته تحصیلی همزمان با آغاز تقویم آموزشی دانشگاه انجام خواهد شد.
اطلاعیه دوم مربوط به دانشجویان ورودی 87 و 88 و 89:
  1. امکان استفاده از خوابگاه برای دانشجویان میهمان و شبانه در اولویت قرار ندارد.
  2. اختصاص خوابگاه به دانشجویان پسر ورودی 87 و 88 درصورت محدودیت ظرفیت خوابگاه با اولویت بندی بر اساس معدل، امکانپذیر می­باشد.
  3.  اختصاص و تحویل خوابگاه به دانشجویان واجد شرایط پس از بررسی سوابق دانشجویان متقاضی و تأیید مسئول خوابگاه، امورمالی و امین اموال دانشگاه انجام خواهد شد.