اخبار امور دانشجویی - اطلاعیه شماره 3 شرایط دریافت وام دانشجویی دانشگاه صنعتی قم

اطلاعیه شماره 3 شرایط دریافت وام دانشجویی دانشگاه صنعتی قم

اطلاعیه شماره 3 شرایط دریافت وام دانشجویی دانشگاه صنعتی قم:
دانشجویان محترم متقاضی تشکیل پرونده جهت اخذ دریافت وام دانشجویی ضروریست ضمن مطالعه آیین نامه جدید پرداخت و بازپرداخت وامهای دانشجویی و آگاهی از شرایط ضامن یا ضامنین حائز شرایط ضمانت، نسبت به ارائه ضامن واجد شرایط و سند تعهد‌نامه دانشجویی مطابق ضوابط و مقررات تعیین شده به شرح ذیل اقدام نمایند:
1- لازم است سند تعهد‌نامه دانشجویی مطابق با پیش‌نویس اعلام شده از سوی صندوق رفاه در یکی از دفاتر اسناد رسمی به طور دقیق و خوانا تنظیم شود و به ثبت برسد. بدیهی است درصورت عدم مطابقت سند تعهد ارایه شده با مفاد سند اعلام شده می بایست برای دریافت وام سند تعهد مجدد تنظیم گردد.
2- متعهدله این سند صرفاً صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و مشخصات آن قابل تغییر نیست.
مدارک الزامی جهت ارائه به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه محل تحصیل حسب مورد به شرح ذیل است:
1- اصل سند تعهدنامه دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر رسمی کشور
2- گواهی کسر از حقوق یا کپی برابر اصل مجوز یا پروانه فعالیت ضامن و یا گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی (ره)
3- تصویر آخرین حکم استخدامی ضامن یا ضامنین
تبصره : دانشجویانی که قبل از ابلاغ این آیین نامه سند تعهد ارائه نموده اند در صورتیکه سند تعهد آنها کفایت ضمانت دریافت وامهای مقرر در این آیین نامه را نماید نیاز به ارائه سند تعهد جدید ندارد.
تذکر: قبل از تنظیم سند تعهدنامه دانشجویی، جهت آگاهی از شرایط ضمانت وامهای دانشجویی به آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وامهای دانشجویی مراجعه فرمایید.
لینک دریافت آیین نامه پرداخت و باز پرداخت وام دانشجویی
لینک متن سند تعهدنامه دانشجویی