اخبار امور دانشجویی - اطلاعیه شماره 1 وام دانشجویی نیمسال اول 1402-1401 دانشگاه صنعتی قم

اطلاعیه شماره 1 وام دانشجویی نیمسال اول 1402-1401 دانشگاه صنعتی قم

زمان ثبت نام وام و تحویل مدارک به اداره تسهیلات در دانشگاه از 1401/07/21 الی 1401/09/16
زمان ثبت درخواست وام ضروری از 1401/08/21 الی 1401/09/16

مراحل ثبت درخواست وام و تشکیل پرونده  :

• ورود به پورتال دانشجویی از طریق آدرس bp.swf.ir
  • اقدامات دانشجویان ورودي سال تحصیلی 1401 و دانشجویان ورودي سالهاي گذشته که براي اولین بار تقاضاي وام دارند:

الف:  ثبت نام اولیه در سامانه ي صندوق رفاه و اقدام براي تهیه و ارسال مدارك تشکیل پرونده (طبق بند 5) به اداره تسهیلات دانشگاه

ب:  درصورت صحت و تکمیل مدارك ، ثبت نام دانشجو توسط دانشگاه تایید شده و دانشجو میتواند با ورود مجدد به پورتال دانشجویی (https://bp.swf.ir) و ثبت کلمه کاربري و رمز عبور(کدملی)، درخواست وام خود را ثبت نماید.

• دانشجویان ورودي جدید که داراي پرونده وام در سامانه جامع صندوق رفاه در مقاطع قبلی می باشند:

الف: پس از ورود به پرتال دانشجویی نسبت به ایجاد مقطع جدید اقدام نموده و اصطلاحاً در سایت صندوق ثبت نام نمایند.

ب:  در صورتی که در مقطع تحصیلی قبلی دفترچه اقساط براي وامهاي اخذ شده در مقطع قبل صادر شده باشد ، وارد بخش اطلاعات دانشجو شده مقطع تحصیلی جدید را ایجاد می نمایند.

ج:  تماس با اداره رفاه دانشگاه جهت پیگیري تایید ثبت نام و ایجاد دسترسی براي ثبت درخواست وام در مقطع جدید (ضروریست مدارك ضمانت و کفایت ضامنین توسط کارشناس مربوطه بررسی و تأیید شود)

• دانشجویان داراي پرونده در سامانه جامع صندوق رفاه در مقطع تحصیلی فعلی درصورت تکمیل مدارك و کفایت ضامنین می توانند با ورود به پورتال دانشجویی نسبت به ثبت درخواست وام ، اقدام نمایند.
  • مدارك لازم جهت ارائه به اداره رفاه دانشگاه به منظور تشکیل پرونده وام دانشجویی:

الف:  ارائه اصل سند تعهدنامه دانشجویی، ثبت شده در یکی از دفاتر محضر اسناد رسمی کشور

شرایط شغلی ضامن یا ضامنین: کارمندان رسمی یا پیمانی دولت، کارمندان قردادی دولت با 5 سال سابقه و داشتن کد شناسه کارمندی و بازنشستگان

(جهت آگاهی از شرایط و مدارك ضمامن یا ضامنین به ماده 11 و 12 آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وامهاي دانشجویی مراجعه فرمایید.)

ب: ارائه شماره حساب بانک تجارت به نام دانشجوي متقاضی اخذ وام دانشجویی (ویژه دانشجویان روزانه)

ج: ارائه گواهی کسر از حقوق خطاب به « صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به مبلغ 300000000 ریال (جهت اخذ وام تا سقف 30 میلیون تومان) و مبلغ 600000000 ریال ( جهت اخذ وام بیش از 30 میلیون تومان)

تذکر: به دلیل تداوم شرایط اقتصادی ناشی از شیوع بیماري کرونا و براي مساعدت با دانشجویان، ارائه گواهی کسر از حقوق ضامنین در نیمسال جاري الزامی نیست.

د:  تصویر آخرین حکم استخدامی ضامن یا ضامنین

ه:  تصویرکارت ملی و کارت دانشجویی دانشجو

و:  ارائه مدارك و مستندات خاص هر یک از وامهاي انتخابی

تذکر : لازم است سند تعهد­نامه دانشجویی مطابق با پیش نویس اعلام شده از سوي صندوق رفاه در یکی از دفاتر اسناد رسمی به طور دقیق و خوانا تنظیم شود و به ثبت برسد. بدیهی است درصورت عدم مطابقت سند   تعهد ارایه شده با مفاد سند اعلام شده می بایست براي دریافت وام­، سند تعهد محضري مجدد تنظیم گردد . پیشنهاد می شود دانشجویان محترم طی تماس با دانشگاه شرایط شغلی ضامن یا ضامنین را با کارشناس مربوطه   مطرح و درصورت تأیید، جهت تنظیم سند و اخذ گواهی کسر از حقوق اقدام نمایند.

تذکر: متعهدله این سند صرفاً صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوري بوده و مشخصات آن قابل تغییر نیست.

تذکر: آیین نامه ي مربوطه و جدول مبالغ وامها و سایر اطلاعات از قسمت رفاه دانشجویی در بخش معاونت دانشجویی فرهنگی در وب سایت دانشگاه قابل دریافت می باشد.

تماس با اداره رفاه دانشگاه (خانم سوهانیان) : 3-02536641601 داخلی 170

*کلان شهرها عبارتند از: اصفهان، اهواز، تبریز، شیراز، مشهد، کرج، قم، کرمانشاه

** ویژه دانشجویان نوبت دوم (شهریه پرداز)

با احترام- اداره تسهیلات دانشگاه صنعتی قم