اخبار امور دانشجویی - اطلاعیه امور تغذیه برای شروع سال تحصیلی 1397

اطلاعیه امور تغذیه برای شروع سال تحصیلی 1397

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی 1397 به اطلاع تمامی دانشجویان گرامی می رساند:
1- تا ساعت 14:00 روز چهارشنبه هر هفته می توان غذای هفته بعد را رزرو کرد.
2- در ایامی که روز چهارشنبه تعطیل می باشد روز ماقبل از تاریخ تعطیلی به عنوان روز پایان مهلت رزرو غذا می باشد.
3- ساعت صرف غذا تا اطلاع ثانوی  از تاریخ 97/07/01 ساعت 11:45 لغایت 14:00 می باشد.
4- زمان روز فروش غذا در صورت وجود، نیم ساعت پایانی زمان توزیع غذا می باشد.
5- افزایش قیمت ژتون دانشجویی مطابق با قیمت اعلام شده از طرف بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان میباشد.
6- سالن غذاخوری خواهران از ساعت 14:30 لغایت 15:00جهت نظافت تعطیل می باشد و دانشجویان جهت استفاده از بوفه خواهران باید بعد از ساعت مقرر مراجعه نمایند.
7- با توجه به اینکه محیط سلف غذاخوری محیطی عمومی می باشد و همچنین دوربین های مداربسته سلف راه اندازی شده است، تمامی دانشجویان خواهر موظف به رعایت حجاب و شئونات اسلامی می باشد.
8- دانشجویان خوابگاهی جهت فعالسازی سلف خوابگاه کارت خوابگاه خود را به مسئول تغذیه خوابگاه ارائه دهند.
9- در سال جدید غذای خوابگاه به صورت بسته بندی ارائه نمی گردد و دانشجویان محترم ظرف غذا جهت دریافت به همراه داشته باشند. ضمنا ساعت توزیع متعاقبا اعلام خواهدشد .
                                                                                  با تشکر
                                                                      امور تغذیه دانشگاه صنعتی قم"