اخبار امور پژوهشی - چاپ مقاله هیات علمی دانشگاه صنعتی قم در IEEE Internet of Things Journal

چاپ مقاله هیات علمی دانشگاه صنعتی قم در IEEE Internet of Things Journal

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم: در سال اخیر از دکتر علی کوهستانی عضو هیأت علمی گروه مخابرات و الکترونیک دانشگاه صنعتی قم ، ۲ مقاله در مجله IEEE Internet of Things Journal با ضریب تأثیر IF=10.24 به چاپ رسیده است.
این مجله بدلیل کاربردی بودن، جزو مجلات تراز اول در حوزه برق و کامپیوتر محسوب می شود.
دو مقاله دکتر کوهستانی در خصوص پروتکل هایی جهت محرمانه نگهداشتن پیام و مخفی نگه داشتن مخابره می باشد. شایان ذکر است اینترنت اشیاء یک الگوی ارتباطی است که بر اساس آن، تمام اشیاء با فناوری‌های ارتباطی مختلف از طریق اینترنت یا سایر شبکه‌های ارتباطی به یکدیگر متصل شده و یک دنیای بدون دخالت انسان را به ارمغان می آورد.