اخبار امور پژوهشی - هیات علمی دانشگاه صنعتی قم، ویراستار کتاب منتشرشده در انتشارات taylor& francis شد

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه: دکتر احسان حیدریان فروشانی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی برق کنترل و قدرت دانشگاه صنعتی قم کتاب flexibility in electric power distribution networks راه ویراستاری کرد . این کتاب در تاریخ جولای سال 2021 توسط انتشارات Taylor & Francis به چاپ رسیده‌است . شایان‌ذکر است از دانشگاه صنعتی قم نیز در این کتاب نام‌برده‌شده است . Taylor & Francis یکی از قدیمی‌ترین ناشران تجاری در جهان و یکی از رهبران ناشران آکادمیک جهان می‌باشد. این انتشارات بیش از 2400 ژورنال پژوهشی داوری شده دارد و بیش از 5000 کتاب جدید در هر سال منتشر می‌کند. بیش از 120,000 عنوان کتاب خاص در بک لیست (Backlist) این انتشارات وجود دارد. هدف انتشارات T&F فراهم کردن اطلاعات با کیفیت بالا و محتوای کارشناسی شده (داوری شده) برای پاسخگویی به نیازهای اطلاعاتی دانشگاه‌ها و کاربران آن‌ها در هر مرحله از کار علمی‌شان است. دفتر مرکزی این انتشارات در فیلادلفیا  (آمریکا) و آکسفورد (انگلستان) است و 20 دفتر در سراسر جهان، از جمله سنگاپور، دهلی‌نو، ملبورن و پکن دارد.