اخبار امور پژوهشی - درخشش دانشگاه صنعتی قم در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت کشور

درخشش دانشگاه صنعتی قم در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت کشور

به‌ گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه: طرح پژوهشی دکتر جعفر خادم‌زاده یگانه و دکتر محسن نجفی از اساتید هیات علمی گروه پلیمر دانشگاه صنعتی قم به‌ عنوان طرح پژوهشی برتر در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت کشور معرفی شد.
این طرح در خصوص بررسی نرم‌کننده‌های مناسب جهت استفاده در صنعت pvc و پیشنهاد مواد جایگزین نرم‌کننده dop‌ است.
دکتر خادم‌زاده یگانه در خصوص اهمیت این طرح گفت: با توجه به این‌که شهر قم یکی از قطب‌های اصلی کفش و دمپایی در کشور محسوب می شود؛ استفاده درست و کم‌هزینه از pvcیکی از مهم‌ترین دغدغه‌های صنعتگران استان است.
هیات علمی گروه پلیمر دانشگاه صنعتی قم افزود: دراین‌میان استفاده از نرم‌کننده‌ها بسیار مهم و ضروری است. در حال حاضر dopیکی از پرکاربردترین نرم‌کننده‌ها در صنعت pvcاست .اما مواردی همچون انحصاری بودن مواد اولیه آن و آلایندگی بالای این مواد، صنعتگران را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.
دکتر خادم‌زاده یگانه گفت: نرم کننده پیشنهادی در این طرح مشکلات موجود را برای صنعتگران حل کرده است. این طرح پس از تامین بودجه، اجرایی خواهد شد.