اخبار امور پژوهشی - انتشارات دانشگاه صنعتی قم منتشر کرد

انتشارات دانشگاه صنعتی قم منتشر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کتاب فرآیندهای موثر در تضمین کیفیت نوشته بوید ال سامرز با ترجمه محمد حبیبی و محمدرضا مرجانی در انتشارات دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسیده است.

در این کتاب آمده است در صورتی که با هدف سودآوری، کاهش هزینه، کنترل و بهبود خدمات به کیفیت پرداخته شود، تلاش و اقدامات افراد و شرکت‌ها در زمینه حفظ یک محیط و موقعیت حرفه‌ای بهینه‌سازی می‌شود. انجام بازنگری‌ها و ممیزی‌های مربوط به تضمین کیفیت، باعث حصول اطمینان از انطباق در قراردادهای مشخص و رضایت مشتری برای شرکت‌ها و مؤسسات موفق می‌شود.

ضروری است تا پیش از ارائه محصولاتِ باکیفیت و بااهمیت به داخل یا خارج شرکت‌ها و مؤسسات، سرفصل‌ها و بخش‌های تشریح شده در کتاب فرآیندهای مؤثر در تضمین کیفیت درک و اجرا شوند.

فصول این کتاب به‌گونه‌ای بیان گردیده تا میزانِ تضمین کیفیتِ داخلی و خارجی برای بازنگری‌ها، ممیزی‌ها و ارزیابی‌های درون‌سازمانی، آموزش ‌دیده و شرایط لازم را برای همکاری در زمینه تضمین کیفیت و انطباقِ الزامات محصول، احراز کنند. بدین ترتیب می‌توان نظارت اثربخشی را در سطح سازمان توسعه داد.

علاقمندان جهت تهیه کتاب "فرآیندهای موثر در تضمین کیفیت" می توانند ازطریق مکاتبه با پست الکترونیکی press@qut.ac.ir،

تماس با داخلی 162 (اقای شاه قلعه)، مراجعه به سامانه فروش کتاب دانشگاه به آدرس http://digitallib.qut.ac.ir

مراجعه به اپلیکیشن و یا وبسایت طاقچه و خرید نسخه الکترونیکی کتاب اقدام نمایند.