اخبار دانشکده مهندسی مکانیک - راه اندازی اولین دوره دکتری تخصصی در دانشگاه صنعتی قم

راه اندازی اولین دوره دکتری تخصصی در دانشگاه صنعتی قم

شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی به عنوان اولین دوره دکتری تخصصی در دانشگاه صنعتی قم و اولین دوره دکتری تخصصی رشته مهندسی مکانیک در سطح استان موافقت بعمل آورد.
شایان ذکر است که در این راستا، دانشگاه کاشان به عنوان یکی از دانشگاه های موفق در برگزاری این دوره و در قالب طرح تعاون با دانشگاه صنعتی قم همکاری خواهد داشت.
هدف از این رشته تربیت نیروی متخصصی است که بتوانند قسمتی از نیازهای تخصصی جامعه را در ارتباط با طراحی و تحقیقات در صنایع مختلف از قبیل کارخانجات ماشین سازی، نیروگاه­ها، پالایشگاه­ها، اتومبیل­سازی، هوافضا، هوائی، دریایی، وسائل حمل و نقل و سایر صنایع بر طرف نمایند. این رشته دارای زمینه های تخصصی جامدات و تحلیل تنش، دینامیک، کنترل و ارتعاشات، مکانیک سازه های هوشمند و ... می باشد.
ضمن تبریک اخذ مجوز رشته دکتری مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی به جامعه دانشگاهی صنعتی قم، توفیقات روزافزون را برای مجموعه دانشگاه آرزو دارد.