افتخارات - حضور موثر اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم در صنعت استان موجب درخشش این دانشگاه شده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از جانب معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وضعیت ارتباط صنعت با دانشگاه های کشور، دانشگاه صنعتی قم در شاخص تعداد اعضای هیات علمی که در سال اخیر از فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت استفاده نموده اند، توانسته است رتبه سوم را در بین دانشگاه های کشور به خود اختصاص دهد. این موفقیت مرهون اجرای طرح ابتکاری همیار صنعت است که برای اولین بار در دانشگاه صنعتی قم اجرایی شد. با اجرای این طرح اساتید و دانشجویان در کارخانه ها حضور می یابند که علاوه بر رفع مشکلات صنعت استان،اشتغال چشمگیر دانشجویان را نیز به ارمغان آورده است.