افتخارات - تعهد دانشگاه صنعتی قم به صنعت استان از نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

تعهد دانشگاه صنعتی قم به صنعت استان از نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه صنعتی قم با کسب رتبه های متعدد در حوزه ارتباط صنعت با دانشگاه در کشور می درخشد. بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از جانب معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص نحوه ارتباط دانشگاه های کشور با صنایع، دانشگاه صنعتی قم در شاخص برگزاری دوره های مهارت افزایی در بین دانشگاه های کشور با برگزاری 143 دوره موثر موفق به کسب رتبه دهم می باشد. شایان ذکر است در سال گذشته دانشگاه صنعتی قم در این شاخص موفق به کسب رتبه سیزدهم کشوری بوده است که با فعالیت بیشتر انجمن های علمی این رتبه ارتقا یافته است.
همچنین در شاخص نسبت مبلغ مورد حمایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی توانسته است رتبه نهم کشوری را به خود اختصاص دهد.
در شاخص تعداد قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت، دانشگاه صنعتی قم با انعقاد 4 قرارداد مهم پژوهشی رتبه پانزدهم کشوری را کسب نموده است.