اخبار امور آموزشی - برنامه زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1396

برنامه زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1396

ضمن عرض تبریک پذیرش در دوره‌ی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی قم و آرزوی موفقیت، به اطلاع می‌رساند ثبت نام به دو صورت اینترنتی و حضوری طبق جدول زمان بندی به شرح ذیل انجام می‌شود:

برنامه زمان بندی ثبت­ نام اینترنتی

تاریخ

ایام

رشته ها

96/06/13

دوشنبه

رشته های مهندسی مکانیک (کلیه گرایش­ها­) ، مهندسی صنایع، مهندسی پلیمر،مهندسی عمران (کلیه گرایش­ها)، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق (کلیه گرایش­ها )، ریاضی کاربردی

برنامه زمان بندی ثبت­ نام حضوری

تاریخ

ایام

رشته­ ها

96/06/14

سه شنبه

رشته های مهندسی مکانیک (کلیه گرایش­ها­) ، مهندسی صنایع، مهندسی پلیمر و مهندسی عمران (کلیه گرایش­ها)

96/06/15

چهارشنبه

رشته مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق (کلیه گرایش­ها )، ریاضی کاربردی

الف-ثبت نام اینترنتی: از طریق آدرس https://erp.qut.ac.ir/stdnewورود به سامانه امکان پذیر می‌باشد.
نام کاربری، کد ملی فرد پذیرفته شده و رمز عبور، شماره شناسنامه ایشان می‌باشد.
شایان ذکر است که کد ملی باید بصورت کامل (عدد ده رقمی) و بدون خط فاصله و با در نظر گرفتن صفرهای ابتدایی آن وارد شود.
مدارک ضروری قسمت ثبت نام اینترنتی شامل:
الف- اسکن مدرک کارشناسی
ب- اسکن تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
ج- اسکن عکس 4×3 تمام رخ با کیفیت
د- اسکن مدرک وضعیت نظام وظیفه
ه- فرم تعهد آموزش رایگان برای دانشجویان روزانه
ی- اسکن فرم مشخصات
به شرح دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان (فایل پیوست) مراجعه شود و فرم های مورد نیاز در قسمت اسکن مدارک بارگذاری می‌شود.
تبصره: در صورتی که پذیرفته شده دارای پذیرش شرایط خاص می‌باشد، اسکن فرم‌های مربوطه را در قسمت الصاق فایل اضافه نماید.
ب- ثبت نام حضوری: پس از ثبت نام اینترنتی، اصل مدارک به شرح ذیل، جهت تطبیق و تایید نهایی ثبت نام در روز ثبت نام حضوری (طبق زمانبندی اعلام شده) ارائه گردد.
-         اصل شناسنامه سه سری کپی از تمام صفحات آن.
-         اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی آن (پشت و رو).
-         عکس 4×3 زمینه سفید تمام رخ 6 قطعه (تهیه شده سال جاری).
-         اصل و یک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد. (دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور دو برگ فتوکپی مدرک ارائه کنند)
تبصره: پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته می باشند باید اصل و فتوکپی مدرک کاردانی خود را نیز ارائه کنند.
-  دانشجویان سال آخر فرم گواهی معدل یا فرم گواهی اتمام فارغ‌التحصیلی ارائه نمایند که حداکثر می بایست تا تاریخ 1396/6/31 فارغ التحصیل باشند. (دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور دو برگ فتوکپی مدرک ارائه کنند).
-  تکمیل فرم 13 پیوست برای داوطلبانی که با توجه به مفاد آیین نامه ادامه تحصیل رتبه اول دوره کارشناسی مصوب جلسه 1393/4/25 شورای هدایت استعدادهای وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند.
- موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارکنان.
-  مدرکی که وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) را مشخص نماید و یک برگ فتوکپی آن.
-   پذیرفته شدگانی که در حین خدمت سربازی می‌باشند، جهت اخذ نامه ترخیص از خدمت همراه با مدارک کامل ثبت ‌نامی به نظام وظیفه دانشگاه مراجعه نمایند.
-   پذیرفته شدگان جهت دریافت معافیت تحصیلی از پلیس + 10 یک نسخه کپی اضافه از مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد خود همراه داشته باشند.
توجه: دانشجویان متقاضی خوابگاه می­توانند نسبت به ارسال درخواست خود از طریق پورتال دانشجویی و یا مراجعه به کارشناس اداره امور خوابگاهها اقدام نمایند. اداره امور خوابگاهها بعد از بررسی فرم درخواست در صورت داشتن ظرفیت، اقدام به تایید ثبت نام خواهد نمود. لذا دانشجویانی که با درخواست آنها موافقت گردیده، موظف اند حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ 96/06/29 نسبت به واریز شهریه خوابگاه اقدام نمایند. در غیر اینصورت بعد از تاریخ مذکور اداره امور خوابگاهها مسئولیتی در خصوص ارائه خوابگاه نخواهد داشت.
توجه: دانشجویانی مجاز به واریز شهریه خوابگاه می باشند، که با درخواست آنها موافقت شده است.لذا قبل از واریز شهریه نسبت به تایید و یا رد درخواست خود اطمینان حاصل نمایید. ضمناً میزان شهریه خوابگاه در ترم جاری از طریق اطلاعیه در سایت دانشگاه درج خواهد شد.
با آرزوی موفقیت
تحصیلات تکمیلی دانشگاه