اخبار امور آموزشی - اعلام زمان شروع کلاسهای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال 1400

اعلام زمان شروع کلاسهای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال 1400

تاریخ شروع کلاس های دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال 1400 از شنبه مورخ 1400/08/08 می باشد. لذا کلیه دانشجویان عزیز از این تاریخ با استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس lms.qut.ac.ir با نام کاربری شماره دانشجویی و رمز ورود کدملی (با صفر اول یا بدون صفر اول امتحان کنید) وارد سامانه مجازی دانشگاه شده و از این طریق سر کلاس حضور پیدا کنید. در صورت داشتن مشکل برای ورود به سامانه مجازی می توانید با شماره دانشگاه به داخلی 217 تماس گرفته و مشکل خود را حل نمایید.
توجه مهم: انتخاب واحد دانشجویان ورودی جدید را دانشگاه برای شما انجام خواهد داد. لذا دانشجویان دروس انتخاب واحد شده خود را در پرتال دانشجویی(سامانه ERP در قسمت فرم تثبیت) و سامانه آموزش مجازی با هم مقایسه نمایند و در صورت نبود درسی در سامانه آموزش مجازی می بایست، با داخلی 217 آقای موسوی تماس گرفته و تا اضافه شدن درس مذکور (در سامانه مجازی) پیگیری نمایند.