اخبار امور آموزشی - اطلاعیه آموزش دانشگاه در خصوص شروع آموزش حضوری

اطلاعیه آموزش دانشگاه در خصوص شروع آموزش حضوری

ضمن آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز،پیرو مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر لزوم از سرگیری آموزش حضوری دانشگاهها از ابتدای آذرماه، نحوه انجام مصوبه در جلسه شورای آموزشی و هیات رئیسه دانشگاه بررسی و موارد زیر به تصویب رسید که جهت اطلاع اعلام می گردد.
1- در مقطع کارشناسی ارشد، کلاسها یک روز در هفته بصورت حضوری برگزار می گردد. برنامه حضوری برای گرایش های مختلف بصورت جدول زیر است.

دانشکده

ریاضی کاربردی(آنالیز عددی)

شیمی آلی

دوشنبه و چهارشنبه

2- برای سایر روزهای هفته کلاسهای مقطع کارشناسی ارشد با توافق دانشجویان و استاد درس،امکان برگزاری حضوری کلاسها وجود دارد ولی الزامی نیست.
3- در مقطع کارشناسی،تمامی دروس کارگاه و آزمایشگاه بصورت حضوری فشرده طبق برنامه اعلامی دانشکده ها برگزار می گردد.
4- کلاسهای نظری مقطع کارشناسی با هماهنگی دانشجویان و استاد درس،امکان برگزاری حضوری را دارد ولی الزامی نمی باشد.
5- برگزاری تمامی امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد  به صورت حضوری می باشد.
6- تامین خوابگاه برای دانشجویان غیر بومی در حال بررسی است و نحوه ثبت نام متعاقبا اعلام می شود.
7- در صورتی که در وضعیت کنترل بیماری کرونا تغییراتی رخ دهد با توجه به تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص توسعه و ادامه آموزش حضوری تصمیم گیری خواهد شد.