اخبار امور فرهنگی - 16 آذر نماد آگاهی سیاسی دانشجو

16 آذر نماد آگاهی سیاسی دانشجو

(16 آذر نماد آگاهی سیاسی دانشجو،حقیقت محوری و استكبار ستیزی گرامی باد)

مراسم روز دانشجو در دانشگاه صنعتی قم با حضورمهندس امیر آبادی فراهانی نماینده ولایی مردم شریف استان قم در مجلس شورای اسلامی، دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه،اساتید و دانشجویان روز شنبه 91/9/18 از ساعت 13/30 الی 16/30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد

این مراسم با پخش كلیپی از سرگذشت دانشجوی شهید،قندچی كه به دلیل مخالفت با ورود نیكسون رئیس جمهوری آمریكا به ایران به شهادت رسید،آغاز شد.

در ادامه مهندس امیر آبادی فراهانی ضمن تقدیر و تشكر از تلاش بی وقفه مسئولان دانشگاه و تبریك به مناسبت روز دانشجو،از دانشجویان علل خصوص تشكل های دانشجویی خواست تا دغدغه برقراری عدالت را در جامعه داشته باشند. وی افزود: در این برهه از زمان كه در تحریم هستیم و دشمن انتظار دارد كه هرچه زودتر ما تسلیم شویم،حفظ ارزش های انقلاب اسلامی توسط همه به ویژه دانشجویان عزیز امری واجب و ضروری است.نكته بعد توجه به مناطق محروم ایران میباشد كه جز یكی از آرمان های انفلاب اسلامی است.دانشجو باید این مطالبات را از مسئولان داشته باشد.

وی در مورد دانشگاه صنعتی قم اشاره كرد: تاسیس چنین دانشگاهی در شهر مقدس قم گام مثبتی در جهت پیشرفت هر چه بیشتر این استان می باشد و با توجه به برنامه ریزی های انجام شده ،به منظور بین المللی شدن این دانشگاه،كمك تمامی مسئولان را می طلبد تا این دانشگاه به جایگاه اصلی اش برسد.

سپس دكتر مشكوه السادات ضمن خوشامد گویی و تقدیر از توجه مهندس امیرآبادی به دانشگاه صنعتی قم به پیشرفت های اخیر این دانشگاه چهار ساله اشاره كردند.وی گفت: از جمله دستاوردهای دانشگاه صنعتی قم،اخذ سه رشته كارشناسی ارشد،تاسیس و تجهیز آزمایشگاه ها و كارگاه ها،جذب سی و هفت عضو هیئت علمی ،كسب رتبه خوب فرهنگی در بین دانشگاه های ایران،كسب رتبه خوبتر در آموزش در زمینه انتقالی و مهمانی دانشجویان و... می باشد. وی افزود:با توجه به رای زنی های انجام شده به منظور  بین المللی شدن این دانشگاه و اخذ زمین در شهرك IT،برنامه ریزی های لازم برای ساخت و ساز دانشكده فنی و مهندسی؛بخشی از كارگاه ها و آزمایشگاه ها و سلف در زمین جدید دانشگاه انجام شده است.

در انتها با حضور ،مهندس امیر آبادی، دكتر مشكوهالسادات ،حجت السلام والمسلمین طباطبایی و دكتر لطیفی از فعالان فرهنگی با لوح تقدیر و كارت هدیه تقدیر و تشكر به عمل آمد.

شایان ذكر است این مراسم با پرسش و پاسخ دانشجویان از مهندس امیر آبادی و دكتر مشكوهالسادات همراه بود.