اخبار امور فرهنگی - گزارش برگزاری برنامه عید غدیر توسط تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه

گزارش برگزاری برنامه عید غدیر توسط تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه

گزارش برنامه عید سعید غدیر
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم برنامه ای را با هدف تبلیغ و گسترش فرهنگ غدیر برگزار کرد.
این برنامه به صورت زنده از حرم مطهر امام رضا(ع) به همراه پخش زیارت امین الله در روز عید غدیر از طریق پیج اینستاگرام جامعه اسلامی برگزار شد.
 و از آنجا که انس با غدیر سبب مودت،علاقه به امامت و ولایت و اطاعت پذیری بدون قید و شرط برای روشن شدن حرکت انسان به سوی کمال و سعادت می شود و فاصله گرفتن از غدیر و پیام بزرگ آن یعنی ولایت و ولایت مداری عامل خسران و نابودیست به همین دلیل این تشکل برای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با پیام غدیر اقدام به برگزاری مسابقه ای از محتوای خطبه غدیر تحت عنوان "همای رحمت" کرد.
 همچنین به ۳ نفر از برگزیدگان این مسابقه جوایز نقدی اهدا شد.