اخبار امور فرهنگی - کارگاه آموزشی با موضوع جهاد تبیین با سخنرانی حجت الاسلام محمد رضا باقرزاده برگزار گردید

کارگاه آموزشی با موضوع جهاد تبیین با سخنرانی حجت الاسلام محمد رضا باقرزاده رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاههای استان قم بین اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی قم که به صورت مجازی برگزار گردید‌ اظهار کرد:
جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است که هم باید دفاع کنیم و هم وقتی دشمن تهاجم می‌کند به صورت‌های مختلف ما هم تهاجم کنیم زیرا تهاجم دشمن به شکل ترکیبی است
انقلاب اسلامی اولین دستاورد عظیمی که برای ملت ایران داشت خودباوری بود در کمال تأسف و ناباوری ملتی با تمدن کهن در سایه سیاست‌های استکباری و استعماری به جایی رسیده بود که حتی از تامین بدیهی‌ترین نیازهایش عاجز بود مسئله‌ای که باعث می‌شد به ملت ایران به عنوان موجودی تو‌سری خور نگاه کنند و غربی‌هایی که به اصطلاح آمد‌ه بودند خدمتی به این ملت‌‌ ارائه‌ دهند آن را با حیوانات در یک درجه‌ می‌دیدند و برای حضورشان در ایران حق توحش می‌گرفتند.
دومین دستاورد کلی انقلاب اسلامی استقلال بود استقلالی که سال‌ها هر ایرانی در آرزوی آن بود و در کمال تأسف ما ایرانی‌ها خودمان که هیچ حتی شاه نیز استقلال و اختیار کافی برای تصمیم‌گیری در امور کشور را نداشت و اگر خارجی‌ها می‌گذاشتند شاید یک وزیر دربار را می‌توانست عزل و نصب کند، شخص شاه توسط انگلیس منصوب می‌شد و توسط او یا آمریکا تبعید می‌شد و شاه بعدی به جایش نشانده می‌شد، سران کشورها بدون اجازه و اطلاع شاه‌ ایران در تهران جلسه می‌گذاشتند و شاه را حتی برای دست‌بوسی هم به حضور نمی‌پذیرفتند .
سومین دستاورد انتقال وحشت از دل مظلومان به دل مستکبران
چهارمین دستاورد شکستن ابهت پوشالى ابرقدرتها
پنجمین دستاورد انقلاب اسلامی در حوزه امنیت
ششمین دستاورد‌ انقلاب اسلامی در حوزه «آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
وی افزود وظیفه دانشگاهیان نسبت به جامعه خطیر هست و باید با ابزار مناسب به روشنگری پرداخت و همچنین مشکلات کشور قابل حل شدن هست اگر روحیه جهادی در کار ها حاکم باشد .
...
✅ معاونت دانشجویی و فرهنگی
📰 اخبار فرهنگی را از طریق آدرس زیر دنبال کنید: