اخبار امور فرهنگی - كارگاه مهارت های زندگی با رویكرد پیشگیری اولیه سو مصرف مواد مخدر

كارگاه مهارت های زندگی با رویكرد پیشگیری اولیه سو مصرف مواد مخدر

(كارگاه مهارت های زندگی با رویكرد پیشگیری اولیه سو مصرف مواد مخدر)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه:كارگاه مهارت های زندگی با رویكرد پیشگیری اولیه سوء مصرف مواد مخدر با حضور جناب آقای محمد تقی رجبی دبیر شورای پیشگیری از اعتیاد استان قم و بیش از صد نفر از دانشجویان به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه روز دوشنبه92/9/25 از ساعت 19/30 الی 20/30 در خوابگاه برادران برگزار شد.
در این كارگاه جناب آقای محمد تقی رجبی به مباحثی چون آشنایی با مواد مخدر،مواد مخدر جدید،آثار فردی و اجتماعی مواد روان گردان پرداخت.
وی افزود:شیشه با ظواهر مختلف به صورت قرص،گرد و... موجود می باشد و به دلیل قیمت ارزان،سهولت استفاده در جامعه طرفداران زیادی پیدا كرده است.همچنین طی تحقیقات به عمل آمده ماده اصلی قرص های لاغری در عطاری ها،آرایشگاه ها و آنهایی كه در شبكه های مختلف تبلیغ می شود چیزی جز شیشه نیست . ممكن است در ابتدای مصرف كاهش اشتها ؛لاغری و حتی شادابی پوست را به همراه داشته باشد ولی با گذشت زمان كوتاهی از مصرف بدن به این مواد عادت كرده و رفته رفته علائم اعتیاد خود را نشان خواهد داد.
شایان ذكر است این كارگاه بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.