اخبار دانشکده برق و کامپیوتر - برنامه روزهای حضور دانشجویان کارشناسی ارشد از تاریخ 1400/09/01

برنامه روزهای حضور دانشجویان کارشناسی ارشد از تاریخ 1400/09/01

ضمن آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز،پیرو مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر لزوم از سرگیری آموزش حضوری دانشگاهها از ابتدای آذرماه، نحوه انجام مصوبه در جلسه شورای آموزشی و هیات رئیسه دانشگاه بررسی و موارد زیر به تصویب رسید که جهت اطلاع اعلام می گردد.

1- در مقطع کارشناسی ارشد، کلاسها یک روز در هفته بصورت حضوری برگزار می گردد. برنامه حضوری برای گرایش های مختلف بصورت جدول زیر می باشد.

رشته و گرایش روز حضور
الکترونیک قدرت و ماشین الکتریکی  سه شنبه
کامپیوتر نرم افزار سه شنبه
مخابرات سیستم  دوشنبه
الکترونیک مدار مجتمع یکشنبه
مخابرات میدان یکشنبه
سیستم های قدرت سه شنبه
کنترل شنبه

2- برای سایر روزهای هفته کلاسهای مقطع کارشناسی ارشد با توافق دانشجویان و استاد درس،امکان برگزاری حضوری کلاسها وجود دارد ولی الزامی نیست.
3- در مقطع کارشناسی،تمامی دروس کارگاه و آزمایشگاه بصورت حضوری فشرده طبق برنامه اعلامی دانشکده ها برگزار می گردد.
4- کلاسهای نظری مقطع کارشناسی با هماهنگی دانشجویان و استاد درس،امکان برگزاری حضوری را دارد ولی الزامی نمی باشد.
5- برگزاری تمامی امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد  به صورت حضوری می باشد.